Bemutatkozás

Köszönöm, hogy meglátogatta a honlapomat.

Szabó Zsuzsanna mesterkozmetikus vagyok. Már több évtizede végzem ezt a nagyszerű hivatást. Megszépülni és felfrissülni vágyó vendégeimet modern szépségszalonomban várom Budaörsön a Pozsonyi utcában, ahol a megszokott magas színvonalú kezelések mellett újdonságokkal is várok mindenkit. A szolgáltatások körömápolással, pedikűrrel és szempilla liftinggel bővültek.

A jelenlegi vírushelyzetre is felkészültünk a szalonban, ahol a szokásos fertőtlenítés mellett már egy légtisztító gép is hozzájárul vendégeink biztonságához, mely több jótékony hatása mellett a coronavírust is kiszűri a levegőből.

 

    

 

A színvonalas szolgáltatás fenntartása érdekében nélkülözhetetlennek tartom a szakmai tudás és a szükséges készségek folyamatos fejlesztését, ezért rendszeresen veszek részt képzéseken és szakmai fórumokon. Folyamatosan bővítem és fejlesztem készülékparkomat, hogy vendégeimnek mindig a leghatásosabb szolgáltatást tudjam nyújtani. Elsősorban Ionto-Comed gépeket használok.

A pályám legfőbb célkitűzése, hogy a munkám eredménye a vendégeim számára is szemmel látható legyen, és teljes elégedettséggel távozzanak a kezelések után. Ebben a hivatásban alapvető a bizalom, hiszen a vendégeim nem csupán kezelésben részesülnek, hanem kikapcsolódnak és feltöltődnek is egyben, ami óhatatlanul is bensőségesebb kapcsolat kialakulását jelenti közöttünk.

Mindezek mellett mesterségem legfontosabb alappillére a minőségi és megbízható termékek alkalmazása. Sokéves tapasztalatom alapján leginkább a SKEYNDOR kozmetikumok felelnek meg az elvárásaimnak, amelyek számos kezelési lehetőséget kínálnak a legkülönbözőbb bőrtípusokra és életszakaszokra. A SKEYNDOR a bőrfiatalítás terén az élen jár, olyan a plasztikai sebészet eredményeinek szintjét elérő, elismert kozmetikumokat fejlesztett ki, amelyek a legmodernebb ránctalanító, lifting, bőrmegújító és halványító hatóanyagokat tartalmazzák.

Emellett a Németországban alapított és ott 30 éve üzemelő Ionto-Comed elektrokozmetikai gépeit és berendezéseit használom. Az Ionto-Comed számtalan saját fejlesztésével és szabadalmával aktívan meghatározza és újító erővel formálja a kozmetikai piacot.

 

 


Kérem, tekintse meg szolgáltatásaimat, várom szeretettel.