Főoldal

Üdvözölöm a Stílus Szépségszalon weblapján!

 

SZOLGÁLTATÁSAINK:

 

Kozmetika

  • Szépségszalonomban high-tech technológiával állok vendégeim rendelkezésére. A technikai hátteret mindehhez a német Beauty Award kitüntetéssel elismert cég, az Ionto-Comed kozmetikai készülékei, valamint a luxus színvonalú SKEYNDOR termékei biztosítják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kéz-, és körömápolás

  • Műköröm építés, géllakozás, manikűr, paraffinos kézápolás, esztétikai pedikűr

 

 

 

Szempillaépítés, Szempilla lifting

  • 1D, 2D, 3-4D súlytalan műszempilla készítése orvosi minőségű ragasztóval

 

A SKEYNDOR céget 1966-ban családi vállalkozásként alapították Barcelonában.
Ez a spanyol márkanév, mára világszerte elismertté vált, és a cég tapasztalatai révén a bőrfiatalító arc- és testkezelések szakértője lett. Filozófiájuk, hogy manuális kezelésekkel, illetve a kozmetikai készülékek segítségével a lehető legjobb bőrfiatalító eredményeket érjék el. Több mint 20 féle termékcsaládjukkal a professzionális esztétikai kezelések valamennyi válfajára megoldást kínál, ezért mára a SKEYNDOR a bőrfiatalítás terén a kutatás-fejlesztésben élen járó, egyik legjelentősebb céggé nőtte ki magát.

Mindig egy lépéssel előbbre.

A SKEYNDOR, mint professzionális kozmetikai cég, ellenőrzése alatt tartja és saját szalonjaiban teszteli az általa gyártott termékeket, így a felhasználás során a kozmetikus szakemberek szerint leghatékonyabbnak ítélt hatóanyagok koncentrációját szükség esetén növelni tudja. Ily módon jól nyomon követhetők az esetleges allergiás reakciók, még mielőtt egy termék a széles nagyközönség elé kerülne. Akár szalonban, akár otthon kerül felhasználásra egy kozmetikum, a fogyasztó maga mögött tudhat egy olyan szakértő gárdát, akik előzetesen a felhasználó személyes igényére, bőrtípusára formálták az adott terméket.

A SKEYNDOR állandó újításaival folyamatosan kész megfelelni a szépségipar változó igényeinek.